Over mij:

Voor zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd creatief bezig geweest. Tijdens mijn tienerjaren ontdekte ik mijn passie voor schilderkunst. Na het volgen van workshops en lessen (die niet allemaal even succesvol verliepen), besloot ik om even een pauze te nemen van alles wat met kunst te maken had. Maar toen ontdekte ik intuitieve schilderkunst, wat me de vrijheid en mogelijkheden gaf om me volledig te kunnen uiten via mijn creatief werk. Ik ontdekte zo ook mijn eigen stijl en technieken. Om mijn creatieve mogelijkheden nog uit te breiden, ben ik enkele jaren geleden begonnen met grafisch (illustratie) werk. Omdat het leven voor mij niet altijd makkelijk geweest is, ben ik steeds op zoek geweest naar manieren om me constructief en zinvol bezig te houden. Deze heb ik gevonden in mijn illustratiewerk. Nadat ik dan ook nog enkele positieve reacties hierop kreeg, besloot ik om deze onderneming te starten en me zo helemaal te storten op dit smillustrations-avontuur!

De filosofie achter de ontwerpen:

Ik leg graag de nadruk op positiviteit in mijn werk; soms gebruik ik hiervoor affirmaties of quotes die aanmoedigend of gewoonweg grappig zijn. Dit idee is ontstaan vanuit mijn persoonlijke nood aan wat meer lichtheid in het bestaan, maar nu zou ik met heel veel plezier mijn kunst willen delen om zo ook anderen te bereiken en hen hopelijk – al is het maar een klein beetje – te helpen of simpelweg te doen glimlachen. De wereld kan soms een harde omgeving zijn en ik denk dat velen van ons baat zouden hebben bij een meer speelse kijk op het leven!Productlijn - personaliseerbaar:

Smillustrations is een papierwaren merk dat ontstaan is vanuit mijn persoonlijke nood aan meer speelsheid en plezier in het leven. Ik hoop dit te kunnen verspreiden in de wereld met behulp van mijn illustraties van dieren ondergedompeld in een kleurrijke, dromerige, sprookjesachtige sfeer. Naast de bestaande postkaarten en het briefpapier, bied ik ook personaliseerbare papierwaren aan, grafisch werk helemaal naar uw wens dus. De mogelijkheden zijn wat mij betreft eindeloos: (adres) stickers, geboortekaartjes, (huwelijks) uitnodigingen, notitieboekjes, kalenders,...

 

Zowel de illustraties als de teksten kunnen aangepast worden naar uw smaak. Voorbeelden kan u vinden op de product-pagina van de webstie. Alles is bespreekbaar; contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent!